1402/12/4 جمعه
با حکم خانم دکتر فاطمه معین الدینی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان
سید ابراهیم صباغ جعفری به سمت مدیر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان کرمان منصوب شد.

با حکم خانم دکتر فاطمه معین الدینی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان:
با حکم خانم دکتر فاطمه معین الدینی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، سید ابراهیم صباغ جعفری به سمت مدیر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان کرمان منصوب و از تلاش های آقای احمد افضلی در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر شد.

گفتنی است، سید ابراهیم صباغ جعفری، مسئولیت هایی نظیر مدیر امور فرهنگی و دانشجویی مرکز رفسنجان، عضو شورای شهر رفسنجان و مسئولیت های متعدد فرهنگی در کارنامه کاری خود دارد.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمان ضمن تبریک به ایشان، موفقیت روز افزون مجموعه فرهنگی استان را خواستار است.