1402/11/27 جمعه
ایران استوار، 45 سال افتخار
گزارش تصویری /حضور همکاران ستاد استان و مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان کرمان در راهپیمایی 22 بهمن1402

همکاران علمی و اداری استان و دانشجویان دانشگاه پیام نوراستان همراه با سایر اقشار جامعه با شرکت در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن ، پایبندی خود را به راه روشن امام و شهیدان انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.

در کرمان حجه الاسلام صغیرا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، دکتر فرهادیان معاون آموزشی و پژوهشی استان، مدیران ستاد و همکاران علمی و اداری کرمان در راهپیمایی شرکت نمودند.

سخنران ویژه این مراسم حجه الاسلام حاجی صادقی مسئول عقیدتی و سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. و شهید حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان پس از 40 روز مجروحیت دعوت حق را لبیک گفت و بر دوش مردم تشییع شد.

گلباف

راین

زرند

راور

بم

مراکز رفسنجان و سیرجان با راه اندازی غرفه انتخاب اصلح، خدمات فرهنگی و ویژگی های کاندیدای اصلح را توسط بازدید کنندگان ثبت کردند.

رفسنجان

سیرجان