برگزیده
1402/11/1 یکشنبه
شهادت خانم مکرمه حسینی دانشجوی رشته حقوق دانشگاه پیام نور کرمان در حادثه تروریستی گلزار شهداء

پیام تسلیت خانم دکتر معين الدینی رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در پی شهادت خانم مکرمه حسینی
متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِی سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ؛
 هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده‏اند مرده مپندار بلكه زنده‏اند و نزد پروردگارشان روزى داده مى‏شوند.

حادثه‌ی اندوه‌بار و تلخ شهادت جمعی از مردم عزیزمان در مسیر گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، به دست تروریست‌های مزدور، بار دیگر قساوت و خباثت دشمنان ملت ایران اسلامی را آشکار ساخت و خون پاک انسان هایی بی سلاح و آزاده و شهروندانی بیگناه توسط ایادی رژیم صهیونیستی و حامیانش بر زمین ریخت.

در خیل شهیدان این اقدام تروریستی، دانشجوی عزیز رشته حقوق و فعال کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور مرکز کرمان، شهیده مکرمه حسینی نیز شهد شیرین شهادت را از دست مطهر حضرت صدیقه طاهره (س) نوشید ونشان داد که فرهنگ شهادت، ایثار و مقاومت در بین قشر ارزشمند دانشجو، از همیشه زنده‌تر و جاری‌تر است.
اینجانب با تسلیت این مصیبت به خانواده، ویژه پدر و مادر این شهیده عزیز و جامعه دانشگاهیان پیام نور از درگاه احدیت برای آن سفر کرده علو درجات و برای خانواده شهیده عزیز صبر جمیل مسئلت دارم .

فاطمه معین الدینی
رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان