1402/2/29 جمعه
قابل توجه دانشجویانی که تعداد آنها در دروس ترم جاری کمتر از 10 نفر می باشد

امتحانات این دروس به صورت مجازی و در سامانه online.kerman.pnu.ac.irبر گزار می شوند.
دانشجوی گرامی، تعدادی از دورس ترم جاری که تعداد آنها در استان زیر 10 بوده به صورت مجازی و در سامانه ریلاین( online.kerman.pnu.ac.ir)برگزار می شوند.
به نکات ذیل در این خصوص دقت فرمایید.
1- دروس ذیل در تاریخ درج شده در فایل ذیل به صورت مجازی( رایانه شخصی یا تلفن همراه دانشجو) برگزار می شوند بنابراین از مراجعه به سالن امتحانات یا سالن های امتحانات الکترونیکی خودداری فرمایید.

2-نوع آزمون از حیث تستی یا تشریحی در سامانه فوق توسط اساتید گرامی اطلاع رسانی خواهد شد.

3- در جلو نام این دروس در کارت آزمون(گزارش428)، کلمه استاد محور درج خواهد شد.

4-با مرورگر کروم یا فایر فاکس وارد شده و در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی و در قسمت رمز عبور کد ملی با اضافه کرده کاراکتر "aA" در انتهای آن وارد سامانه شوید . 👌حروف کوچک و بزرگ دقت شود.

بعد از اولین ورود باید رمزتان را تغییر دهید که حتما رمز جدید را به خاطر بسپارید.چنانچه قبلا برای حضور در کلاس های مجازی یا امتحانات میان ترم وارد سایت فوق شده اید نیازی به تغییر رمز نخواهید داشت
(قبل از شروع امتحانات از صحت رمز و نام کاربری اطمینان حاصل نمایید.)

فایل دروس زیر 10 نفر که امتحان انها توسط اساتید و به شکل مجازی در سامانه ریلاین برگزار می شود.

فايل هاي مربوطه :
فايل نهايي دروس زير 10نفر.xlsx27.854 KB