1399/1/20 چهارشنبه
اطلاعیه در خصوص کلاس‌های الکترونیکی مقطع کارشناسی

کلاس های الکترونیکی از ۲۳ فروردین در سامانه آموزش آنلاین به آدرس online.pnuk.ac.ir آغاز می‌شود

نحوه شرکت در کلاس:

راه اول:

ابتدا کد درس  خود را در پرینت انتخاب واحد خودتان پیدا کنید

به سایت kerman.pnu.ac.ir مراجعه و سپس وارد بخش آموزش الکترونیکی شده و در برنامه کلاسی، کد درس خود را پیدا کنید. مقابل کد درس لینک ورود به کلاس نوشته شده است.

بعد از وارد کردن لینک درس در قسمت یوزر، شماره دانشجویی و در قسمت پسورد، کد ملی را بنویسید تا وارد کلاس شوید.

راه دوم:

به سامانه online.pnuk.ac.ir رفته و بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد روی لینک کلاس خود کلیک نمایید.

دقت کنید در ساعت کلاس درس خود که براساس کد درس مشخص شده وارد شوید

برنامه کلاسی دروس الکترونیکی دانشجو مقطع کارشناسی:اینجا کلیک نمایید

قابل توجه دانشجویان عزیز

دانشجویان عزیز برای استفاده  از کلاس های الکترونیکی و ارتباط متنی با استاد در حین استفاده از کلاس، لازم است تنظیمات رایانه خود را طبق راهنمای زیر انجام دهید تا هنگام تایپ، مشکلاتی نظیر جدا جدا شدن حروف ایجاد نشود.

۱-نرم افزار keybord farsi را دانلود کنید
۲-به قسمت control panel رایانه وارد شوید.
۳-در بخش تغییر زبان صفحه کلید (keyboard) زبان کیبورد نصب شده را تحت عنوان ....persion-sofgozar.com به عنوان گزینه اول انتخاب کنید.

نرم‌افزارهای لازم برای کلاس الکترونیکی:
الف : نرم افزارهای لازم برای رایانه:1- flash player   دانلود       2- adobe connect  دانلود

2-نرم افزارهای لازم برای تلفن همراه:  adobe connect  دانلود برای android          دانلود برای ios

فیلم آموزشی نحوه استفاده از کلاس های الکترونیکی:

جهت مشاهده فیلم آموزشی استفاده از تلفن همراه اینجا کلیک نمایید.

جهت مشاهده فیلم آموزشی استفاده از رایانه  اینجا کلیک نمایید.

دانشجویان سوالات و ابهامات در خصوص مشکلات احتمالی ورود به سامانه و...از کارشناسان دانشگاه طبق برنامه اعلام شده سوال نمایند.

جهت دریافت فایل اسامی کارشناسان اینجا کلیک نمایید.

راهنمای استفاده از سامانه ویژه اساتید محترم:  جهت دریافت راهنما اینجا کلیک نمایید.